Noalux ⚡ Love at first light

Bij Noalux kun je terecht voor LED neon verlichting in elke kleur, vorm of maat. Sinds 2019 proberen we zoveel mogelijk good vibes uit te stralen met onze neon lampen. Ontelbaar veel toffe designs mogen we samen met onze happy customers ontwerpen – van kleurrijke logo’s tot pakkende slogans, van handgeschreven teksten tot persoonlijke tekeningen.

Ons doel is om ruimtes over de hele wereld te verlichten met onze mooie, unieke en opvallende neon creaties!

The story

Jamie Merkies en Niels van Veen – mede-oprichters van Noalux – zijn hun neon avontuur gestart in Haarlem. Jamie heeft een achtergrond in grafisch design en Niels in data & IT.

Jamie: “Bij verschillende hotspots in Haarlem en Amsterdam zag ik opvallende neon signs hangen waar iedereen voor ging poseren en ik dacht: dit wil ik thuis ook!” We begonnen met een online zoektocht en namen contact op met verschillende reclamebureaus, maar het was vrijwel onmogelijk om een soortgelijke neon sign aan onze muur te krijgen voor een redelijke prijs.

Zo was het idee om Noalux te starten geboren –  neon verlichting in handzaam formaat, gemaakt van duurzaam LED. De signs zijn te maken in elke tekst en vorm die je maar kunt bedenken en – niet geheel onbelangrijk – ze zijn betaalbaar.

signature-noalux-500
noalux-co-owner-jamie-merkies
Jamie ⚡Co-owner Noalux
noalux-co-owner-niels-van-veen
Niels ⚡Co-owner Noalux
noalux-office-dog-tyler
Tyler ⚡Office dog Noalux

Kernwaarden

Good vibes

Onze signs staan voor good vibes. Een Noalux sign is niet alleen een cool en opvallend design aan je muur – in de ruimte waar deze hangt ontstaat automatisch een positieve sfeer.

Handgemaakt

Elke sign is een uniek kunstwerk dat met liefde door professionele ontwerpers wordt gemaakt. Aangezien de lampen met de hand worden gemaakt zullen nooit twee lampen 100% identiek zijn.

Duurzaam

Onze signs zijn gemaakt van duurzame LED verlichting. Al onze lampen zijn energie-besparend en geven zeer weinig warmte af. Alle signs hebben ook een lange levensduur en zijn zo goed als onbreekbaar.

Gepersonaliseerd

Je kunt bij ons je eigen sign creëren in elke vorm en kleur. Een gepersonaliseerd Noalux sign is een ware eye-catcher aan je muur. Een logo voor een winkelopening? Je levensmotto aan de muur? We denken graag met je mee!

Happy Customers

 • De led verlichting is binnen. En het is echt zo prachtig geworden, precies het handschrift. Ik ben er zo ontzettend blij mee, heel erg bedankt!

  Wiesje S.
 • Het leuke aan jullie site vind ik dat je een beleving koopt, niet een product. Een soort van community waar happy mensen behoeften / wensen omzetten in een gevoel.

  Joffrey Teusink Zonnestudio Sun-ID
 • Woow, hij is echt geweldig goed gelukt. Wat een licht! Gelukkig een goede dimmer bij. Onze complimenten voor ook de verpakking en je leuke kaartje. Nogmaals dank voor het meedenken.

  Jasper en Mirjam
 • Dit neon sign is echt een van de leukste dingen die ik ooit in mijn bezit heb gehad. Het brengt zoveel quirkiness en gezelligheid in onze woonkamer, zeker in deze onzekere en donkere dagen. Iedere keer als ik erlangs loop krijg ik een glimlach op mijn gezicht!

  Vera
 • Ben erg blij met mijn design. Vooral omdat het een persoonlijk ontwerp is en jullie me daar zo goed mee hebben geholpen. Was ook zeer blij verrast met de luxe verpakking en handleiding. Professionele service van begin tot eind. Top!

  Els van den Oetelaar
 • Super tevreden met de lamp, alle standen werken goed, makkelijk te monteren en heel erg mooi.

  Johnny Gruter
0