Over ons

Noalux - love at first light

Jamie Merkies en Niels van Veen – mede-oprichters van Noalux – zijn hun neon avontuur gestart in Haarlem centrum. Jamie heeft een achtergrond in grafisch design en Niels in data & IT.

Jamie: “Bij verschillende hotspots in Haarlem en Amsterdam zag ik opvallende neon signs hangen waar iedereen voor ging poseren en ik dacht: dit wil ik thuis ook!” We zijn online een zoektocht gestart, hebben gebeld met verschillende reclamebureaus, maar het was vrijwel onmogelijk om een soortgelijke neon sign aan onze muur te krijgen voor een redelijke prijs.

Zo was het idee om Noalux te starten geboren – neon verlichting in handzaam formaat, gemaakt van duurzaam LED. De signs zijn te maken in elke tekst en vorm die je maar kunt bedenken en – niet geheel onbelangrijk – ze zijn betaalbaar.

Kernwaarden

Good vibes

Onze signs staan voor good vibes. Een Noalux sign is niet alleen een cool en opvallend design aan je muur – in de ruimte waar deze hangt ontstaat automatisch een positieve sfeer.

Handgemaakt

Elke sign is een uniek kunstwerk dat met liefde door professionele ontwerpers wordt gemaakt. Aangezien de lampen met de hand worden gemaakt zullen nooit twee lampen 100% identiek zijn.

Duurzaam

Onze signs zijn gemaakt van duurzame LED verlichting. Al onze lampen zijn energie-besparend en geven zeer weinig warmte af. Alle signs hebben ook een lange levensduur en zijn zo goed als onbreekbaar.

Gepersonaliseerd

Je kunt bij ons je eigen sign creëren in elke vorm en kleur. Een gepersonaliseerd Noalux sign is een ware eye-catcher aan je muur. Een custom sign voor de kinderkamer in oma’s handschrift? Een logo sign voor een winkelopening? Ons design team denkt graag met je mee!