Custom LED neon sign

Altijd al willen weten hoe jouw logo eruit ziet in LED neon? Of heb je een ander tof ontwerp wat je wilt vereeuwigen aan de muur? Wij helpen je graag om jouw LED neon droom werkelijkheid te maken!

Hoe werkt het?

custom-builder-stap-01

Vraag ontwerp aan

Upload jouw logo, tekst of eigen ontwerp in ons custom formulier inclusief jouw wensen

custom-builder-stap-02

Ontvang digitale schets

Je ontvangt van ons een digitale schets van jouw ontwerp inclusief het kostenplaatje

custom-builder-stap-03

Bevestig ontwerp

Wanneer je helemaal happy bent met jouw ontwerp zetten wij deze door naar productie

custom-builder-stap-04

Klaar voor ontvangst

Zodra jouw creatie af is wordt deze stevig verpakt en veilig jouw kant op gestuurd

Get inspired ⚡

Zij gingen je voor! #noalux

noalux_instructies_led_neon_verlichting

Jouw LED neon lamp

custom-builder-stap-a

LED neon

Al onze lampen worden gemaakt van LED neon. Je kunt kiezen uit 12 vaste kleuren

custom-builder-stap-b

Backboard

Al onze lampen hebben een transparante acryl achterwand inclusief schroefgaatjes

custom-builder-stap-c

Accessoires

Je ontvangt altijd de juiste schroeven en pluggen om jouw LED neon sign mee op te hangen

custom-builder-stap-d

Aansluiting

Om de lamp aan te zetten connect je de transparante kabel (300 cm) met de adapter

Veelgestelde vragen

Onze LED neon signs zijn alleen voor binnen geschikt, aangezien deze niet waterdicht zijn en niet tegen alle weersinvloeden bestendig zijn. Wij leveren dus geen producten voor buiten, onze lampen zijn echt alleen voor binnen gemaakt.

De gemiddelde levertijd van een custom LED neon sign bedraagt 20 dagen. Via de mail houden wij je op de hoogte van jouw bestelling. Een paar dagen voor de levering ontvang je van ons een Track & Trace e-mail zodat je precies kunt zien wanneer jouw bestelling arriveert.

Voor een custom LED neon sign aangevraagd via ons formulier is een maximale breedte van 160 cm mogelijk.

Voor een LED neon sign gemaakt met onze Neon Text Builder is een maximale breedte van 120 cm mogelijk.

Mocht je een andere maat in gedachte hebben, neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met je mee.

Al onze LED neon lampen hebben een transparante acryl achterwand inclusief schroefgaatjes. Hierop wordt de LED neon strip bevestigd. Met de transparante achterwand wordt de lamp opgehangen.

Je kunt kiezen voor een contour gesneden achterwand (cut-to-shape), hiermee vormt de achterwand mooi met het ontwerp mee en is subtiel aanwezig. Alternatief is een rechthoekige achterwand (rectangular), hiermee zijn alle zijdes van de achterwand recht, waardoor de LED neon sign eventueel kan worden neergezet.

Prijzen voor een custom LED neon sign starten vanaf 200 euro. De prijs wordt bepaald aan de hand van meerdere factoren, zoals het ontwerp en de gewenste grootte.

Misschien heb je weleens een betaalbare/goedkope neon lamp gespot bij een warenhuis of een winkel in de buurt. Veel van dit soort lampen worden ‘geproduceerd’ in grote aantallen. Deze neon signs worden veelal met honderden tegelijk vervaardigd met behulp van standaard technieken en tools.

Alle signs van Noalux worden 1 voor 1 met zorg en aandacht ontworpen en vervolgens professioneel met de hand gemaakt, waarbij de kwaliteit voorop staat. Er wordt dus geen gebruik van ‘massa-productie’-technieken om de signs te vervaardigen. Elke sign is uniek en wordt beschouwd als een uniek item.

Je garantie-periode is 1 jaar geldig, vanaf het moment dat de bestelling bij jou is geleverd. De garantie is geldig mits het product in overeenstemming met onze richtlijnen wordt gebruikt – zie daarvoor onze handleiding (meegeleverd met de bestelling).

Happy Customers

 • De led verlichting is binnen. En het is echt zo prachtig geworden, precies het handschrift. Ik ben er zo ontzettend blij mee, heel erg bedankt!

  Wiesje S.
 • Het leuke aan jullie site vind ik dat je een beleving koopt, niet een product. Een soort van community waar happy mensen behoeften / wensen omzetten in een gevoel.

  Joffrey Teusink Zonnestudio Sun-ID
 • Woow, hij is echt geweldig goed gelukt. Wat een licht! Gelukkig een goede dimmer bij. Onze complimenten voor ook de verpakking en je leuke kaartje. Nogmaals dank voor het meedenken.

  Jasper en Mirjam
 • Dit neon sign is echt een van de leukste dingen die ik ooit in mijn bezit heb gehad. Het brengt zoveel quirkiness en gezelligheid in onze woonkamer, zeker in deze onzekere en donkere dagen. Iedere keer als ik erlangs loop krijg ik een glimlach op mijn gezicht!

  Vera
 • Ben erg blij met mijn design. Vooral omdat het een persoonlijk ontwerp is en jullie me daar zo goed mee hebben geholpen. Was ook zeer blij verrast met de luxe verpakking en handleiding. Professionele service van begin tot eind. Top!

  Els van den Oetelaar
 • Super tevreden met de lamp, alle standen werken goed, makkelijk te monteren en heel erg mooi.

  Johnny Gruter
0