Product informatie

Onze LED neon signs zijn alleen voor binnen geschikt, aangezien deze niet waterdicht zijn en niet tegen alle weersinvloeden bestendig zijn. Wij leveren dus geen producten voor buiten, onze lampen zijn echt alleen voor binnen gemaakt.

Al onze signs worden met de hand gemaakt, daarom kan de levertijd variëren van 2 werkdagen voor onze shop signs uit de collectie tot >20 werkdagen voor custom signs. Je kunt de geschatte levertijd vinden op de productpagina zelf.

Ja, alle signs zijn dimbaar. Wanneer je de felheid van je lamp wilt aanpassen kun je een LED Neon Dimmer in onze shop bestellen.

LED neon is een alternatief van het traditionele glas neon. LED neon lampen zijn gemaakt van een PVC / siliconen jasje met daarin LEDs verwerkt. LEDs zijn een helemaal kleine lampjes bij elkaar. Traditionele neon signs worden gemaakt van glas met daarin verschillende soorten gassen, daar verschilt LED neon dus in. LED neon signs zijn eco-vriendelijk, dimbaar en gemaakt van sterk materiaal, maar zien er toch net zo mooi en gloeiend uit als traditionele neon signs.

Al onze LED neon lampen hebben een transparante acryl achterwand inclusief schroefgaatjes. Hierop wordt de LED neon strip bevestigd. Met de transparante achterwand wordt de lamp opgehangen.

Je kunt kiezen voor een contour gesneden achterwand (cut-to-shape), hiermee vormt de achterwand mooi met het ontwerp mee en is subtiel aanwezig. Alternatief is een rechthoekige achterwand (rectangular), hiermee zijn alle zijdes van de achterwand recht, waardoor de LED neon sign eventueel kan worden neergezet.

Voor een custom LED neon sign aangevraagd via ons formulier is een maximale breedte van 160 cm mogelijk.

Voor een LED neon sign gemaakt met onze Neon Text Builder is een maximale breedte van 120 cm mogelijk.

Mocht je een andere maat in gedachte hebben, neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met je mee.

Je garantie-periode is 1 jaar geldig, vanaf het moment dat de bestelling bij jou is geleverd. De garantie is geldig mits het product in overeenstemming met onze richtlijnen wordt gebruikt – zie daarvoor onze handleiding (meegeleverd met de bestelling).

De grafisch ontwerper maakt een digitale schets van de lamp. Dit ontwerp wordt uiteindelijk doorgezet naar productie, waar het ontwerp met de hand omgezet wordt naar een echte lamp.

Elke sign is een uniek kunstobject wat met de hand wordt vervaardigd. Als je geluk hebt zie je hier en daar nog wat karakteristieke puntjes van het handwerk van de maker. Je zult bij ons nooit twee 100% identieke signs vinden, iedere sign is uniek.

Al onze lampen worden gemaakt van duurzaam LED – de signs hebben een lange levesnduur, stoten weinig hitte uit en bevatten geen schadelijke stoffen of gassen. Al onze signs zijn laagspanningsproducten, waardoor er weinig energie hoeft te worden verbruikt om de die prachtige gloed te tonen.

Misschien heb je weleens een betaalbare/goedkope neon lamp gespot bij een warenhuis of een winkel in de buurt. Veel van dit soort lampen worden ‘geproduceerd’ in grote aantallen. Deze neon signs worden veelal met honderden tegelijk vervaardigd met behulp van standaard technieken en tools.

Bij Noalux worden alle signs 1 voor 1 met zorg en aandacht ontworpen en professioneel met de hand gemaakt, waarbij de kwaliteit voorop staat. We maken dus geen gebruik van ‘massa-productie’-technieken om onze signs te vervaardigen. Elke sign is uniek en beschouwen we dan ook als een stukje kunst.

De gekleurde tube van de lamp is dezelfde kleur zowel als hij aan als uit staat. Een sign met een roze tube heeft een roze glow, een sign met een witte tube heeft een witte glow, etc. Alle signs zien er fantastisch uit, of ze nu uit of aan staan!

Onze signs worden niet heet. Ze zijn allemaal gemaakt van flexibel LED en stoten erg weinig warmte uit, waardoor ze ook veilig zijn om aan te raken.

We zullen het juiste aantal schroeven, bouten en pluggen toevoegen aan je bestelling om de sign mee op te hangen. Verder heb je een boor nodig met een 8mm boortje en een potlood. Zie hier de stappen om je sign aan de muur te hangen.

Controleer VOOR de montage of er een stopcontact in de buurt is waar de adapter in kan worden geplaatst.

  1. Plaats de neon lamp (A) tegen de muur. Teken twee puntjes met een potlood om de boorgaten mee aan te geven.
  2. Boor twee gaten in de muur met een 8mm boortje.
  3. Stop de twee pluggen (D) in de gaten.
  4. Schroef de twee bouten (B) los van de moeren (B).
  5. Voeg twee schroeven (C) in de moeren (B).
  6. Draai beide schroeven (C) in de pluggen (D).
  7. Hang de neon lamp (A) aan de muur en draai de twee bouten (B) in de moeren (B).

Custom & Verhuur

Een custom LED neon sign is een gepersonaliseerde sign welke in elke tekst of vorm kan worden omgezet. Of nu een van onze classic signs hangt in jouw woonkamer of een handgeschreven sign in de kinderkamer, ons doel is om ruimtes over de hele wereld te verlichten met onze vrolijke LED neon lampen.

We kunnen jouw sign in elke tekst, ontwerp of vorm omzetten. Voor een speciale aanvraag – zoals een sign in je eigen handschrift of 1 met meerdere kleuren – kun je ons een e-mail of DM sturen met jouw wensen.

We nemen binnen 48 uur contact met je op.

We kunnen jouw sign in elke tekst, ontwerp of vorm omzetten. Voor een speciale aanvraag – zoals een sign in je eigen handschrift of 1 met meerdere kleuren – kun je ons een e-mail of DM sturen met jouw wensen.

We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Onze verhuur sectie is onder constructie… Binnenkort kun je hier een sign huren voor jouw bruiloft, baby shower, gender reveal party, sweet 16 of ander event.

Kun je niet wachten om een sign te huren voor jouw event? stuur ons gerust een e-mail of DM en we nemen z.s.m. contact met je op.

Bestellen & Retourneren

Je kunt onderstaande betalingsmethodes gebruiken om veilig en vertrouwd bij ons af te rekenen.

We bieden de volgende betalingsmethodes aan:

Gratis verzending voor bestellingen boven de 50 euro binnen Nederland. Verder verzenden we naar alle landen binnen de EU, het Verenigd Koninkrijk en de VS. De verzendkosten worden op de Afreken pagina bepaald.

Al onze signs worden met de hand gemaakt, daarom kan de levertijd variëren van 2 werkdagen voor onze shop signs uit de collectie tot >20 werkdagen voor custom signs. Je kunt de geschatte levertijd vinden op de productpagina zelf.

We hopen natuurlijk dat je helemaal happy bent met je bestelling, mocht er toch iets niet naar wens zijn kun je je items binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Mail eerst even naar info@noalux.nl welke item(s) je wilt retourneren, volg vervolgens onderstaande stappen.

Retouradres:
Noalux
Lombardsteeg 1A
2011 HS Haarlem
The Netherlands

Retourprocedure:
1. Plaats de items in de originele verpakking
2. Schrijf het retouradres op de buitenkant van de verpakking
3. Neem het pakket mee naar jouw dichtsbijzijnde postkantoor. Zorg dat je het bewijs wat je ontvangt van de zending bewaart.
4. Wanneer wij het pakket ontvangen zullen wij dit binnen 10 dagen via de mail bevestigen.

We zullen het totaalbedrag van de geretourneerde items binnen 14 dagen na ontvangst terugstoren. Ook de retourkosten zullen door ons – tot een bedrag van €6,50 – worden vergoed.

Je kunt de meest recente versie van onze voorwaarden vinden op onze Algemene Voorwaarden pagina.

Happy to help

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op via onze Klantenservice of social accounts. We helpen je graag verder!

0