F.A.Q.

Vragen m.b.t. coronavirus

Jazeker, PostNL blijft onze bestellingen bezorgen bij ontvangers, overal in Nederland. Mocht hier iets in wijzigen, dan delen wij dit zo snel mogelijk via onze website.

Voor standaard signs uit de shop hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 werkdagen

Voor custom/gepersonaliseerde signs hanteren wij een levertijd van max. 20 werkdagen.

Voor al onze bestellingen geldt dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van jouw bestelstatus. Zodra de bestelling op de post gaat ontvang je een Track & Trace mail om jouw pakket te volgen.

We volgen alle RIVM-richtlijnen op en nemen hygiënemaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Wil je je eigen ontwerp of tekst omzetten in een LED neon sign⚡️? Ons digital design team werkt gewoon vanuit huis, en kan uiteraard met je meedenken en jouw eigen design uitwerken in een digitale schets. Zo’n beetje elke vorm, kleur en maat is mogelijk! Verder wordt elke sign met handschoenen aan gecreëerd en ingepakt en nog eens extra gereinigd voor verzending.

Product informatie

LED neon is een alternatief van het traditionele glas neon. LED neon lampen zijn gemaakt van een PVC / siliconen jasje met daarin LEDs verwerkt. LEDs zijn een helemaal kleine lampjes bij elkaar. Traditionele neon signs worden gemaakt van glas met daarin verschillende soorten gassen, daar verschilt LED neon dus in. LED neon signs zijn eco-vriendelijk, dimbaar en gemaakt van sterk materiaal, maar zien er toch net zo mooi en gloeiend uit als traditionele neon signs.

De grafisch ontwerper maakt een digitale schets van de lamp. Dit ontwerp wordt uiteindelijk met de hand omgezet naar de echte lamp. Elke sign is een uniek kunstobject wat met de hand wordt vervaardigd. Als je geluk hebt zie je hier en daar nog wat karakteristieke puntjes van het handwerk van de kunstenaar. Je zult bij ons nooit twee 100% identieke signs vinden, iedere sign is uniek.

Al onze lampen worden gemaakt van duurzaam LED – de signs hebben een lange levesnduur, stoten weinig hitte uit en bevatten geen schadelijke stoffen of gassen. Al onze signs zijn laagspanningsproducten, waardoor er weinig energie hoeft te worden verbruikt om de die prachtige gloed te tonen.

Ja, alle signs zijn dimbaar. Wanneer je de felheid van je lamp wilt aanpassen kun je een LED Neon Dimmer in onze shop bestellen.

Misschien heb je weleens een betaalbare/goedkope neon lamp gespot bij een warenhuis of een winkel in de buurt. Veel van dit soort lampen worden ‘geproduceerd’ in grote aantallen. Deze neon signs worden veelal met honderden tegelijk vervaardigd met behulp van standaard technieken en tools.

Bij Noalux worden alle signs 1 voor 1 met zorg en aandacht ontworpen en professioneel met de hand gemaakt, waarbij de kwaliteit voorop staat. We maken dus geen gebruik van ‘massa-productie’-technieken om onze signs te vervaardigen. Elke sign is uniek en beschouwen we dan ook als een stukje kunst.

De gekleurde tube van de lamp is dezelfde kleur zowel als hij aan als uit staat. Een sign met een roze tube heeft een roze glow, een sign met een witte tube heeft een witte glow, etc. Alle signs zien er fantastisch uit, of ze nu uit of aan staan!

Onze signs worden niet heet. Ze zijn allemaal gemaakt van flexibel LED en stoten erg weinig warmte uit, waardoor ze ook veilig zijn om aan te raken.

Je garantie-periode is 1 jaar geldig, vanaf het moment dat de bestelling op de website is geplaatst. De garantie is geldig mits het product in overeenstemming met onze richtlijnen wordt gebruikt – zie daarvoor onze handleiding en technische specificaties.

We zullen het juiste aantal schroeven, bouten en pluggen toevoegen aan je bestelling om de sign mee op te hangen. Verder heb je een boor nodig met een 8mm bit en een potlood. Zie hier de stappen om je sign aan de muur te hangen.

Controleer VOOR de montage of er een stopcontact in de buurt is waar de adapter in kan worden geplaatst.

  1. Plaats de neon lamp (A) tegen de muur. Teken twee puntjes met een potlood om de boorgaten mee aan te geven.
  2. Boor twee gaten in de muur met een 8mm bit.
  3. Stop de twee pluggen (D) in de gaten.
  4. Schroef de twee bouten (B) los van de moeren (B).
  5. Voeg twee schroeven (C) in de moeren (B).
  6. Draai beide schroeven (C) in de pluggen (D).
  7. Hang de neon lamp (A) aan de muur en draai de twee bouten (B) in de moeren (B).

Custom & Verhuur

Een custom LED neon sign is een gepersonaliseerde sign welke in elke tekst of vorm kan worden omgezet. Of nu een van onze classic signs hangt in jouw woonkamer of een handgeschreven sign in de kinderkamer, ons doel is om ruimtes over de hele wereld te verlichten met onze vrolijke LED neon lampen.

We kunnen jouw sign in elke tekst, ontwerp of vorm omzetten. Voor een speciale aanvraag – zoals een sign in je eigen handschrift of 1 met meerdere kleuren – kun je ons een e-mail of DM sturen met jouw wensen.

We nemen binnen 48 uur contact met je op.

We kunnen jouw sign in elke tekst, ontwerp of vorm omzetten. Voor een speciale aanvraag – zoals een sign in je eigen handschrift of 1 met meerdere kleuren – kun je ons een e-mail of DM sturen met jouw wensen.

We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Onze verhuur sectie is onder constructie… Binnenkort kun je hier een sign huren voor jouw bruiloft, baby shower, gender reveal party, sweet 16 of ander event.

Kun je niet wachten om een sign te huren voor jouw event? stuur ons gerust een e-mail of DM en we nemen z.s.m. contact met je op.

Bestellen & Retourneren

Je kunt onderstaande betalingsmethodes gebruiken om veilig en vertrouwd bij ons af te rekenen.

We bieden de volgende betalingsmethodes aan:

Gratis verzending voor bestellingen boven de 50 euro. Op dit moment verzenden we alleen naar: Nederland, Belgie & Duitsland.

Neem gerust contact met ons op als je wilt bestellen vanuit een ander land.

Al onze signs worden met de hand gemaakt, daarom kan de levertijd variëren van 2 werkdagen voor onze shop signs uit de collectie tot 20 werkdagen voor custom signs. Je kunt de geschatte levertijd vinden op de productpagina zelf.

We hopen natuurlijk dat je helemaal happy bent met je bestelling, mocht er toch iets niet naar wens zijn kun je je items binnen 14 dagen naar ons terugsturen.

Retouradres:
Noalux
Lombardsteeg 1A
2011 HS Haarlem
The Netherlands

Retourprocedure:
1. Plaats de items in de originele verpakking inclusief het bijgevoegde retourformulier
2. Schrijf het retouradres op de buitenkant van de verpakking
3. Neem het pakket mee naar jouw dichtsbijzijnde postkantoor. Zorg dat je het bewijs wat je ontvangt van de zending bewaart.
4. Wanneer wij het pakket ontvangen zullen wij dit binnen 10 dagen via de mail bevestigen.

We zullen het totaalbedrag van de geretourneerde items binnen 14 dagen na ontvangst terugstoren. Ook de retourkosten zullen door ons – tot een bedrag van €6,50 – worden vergoed.

We hebben (nog) geen fysieke winkel, op dit moment is het alleen mogelijk je bestelling te plaatsen via onze online shop.

Je kunt de meest recente versie van onze voorwaarden vinden op onze Algemene Voorwaarden pagina.

Happy to help!

Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur ons gerust een e-mail of DM en we nemen z.s.m. contact met je op.

info@noalux.nl

antwoord binnen 48 uur