Happy customers

Gemiddidelde oordeling 9.2, gebasseerd op 22 klantenbeoordeling
 • Glenn
  Assebroek
  3
  Bestelling niet ontvangen
  Ik had een lamp besteld en ontvangen, dat ging goed. Na ontvangst kreeg ik mail dat mijn bestelling afgerond was, dat klopte. Ik bestelde een dimmer achteraf, na een week geen nieuws ontvangen dus ik stuur een mail om de tatus te vragen, krijg na een week nog geen antwoord. Dus ik stuur op Messenger om daar te vragen. Krijg ook geen antwoord, dag later krijg ik email dat mijn bestelling afgerond is. Ik krijg op geen manier antwoord, bestelling niet ontvangen, geld dus kwijt. Ik ben het vertrouwen kwijt.
  22 mei 2024
 • Michiel
  Leeuwarden
  10
  Super!
  Wij zijn erg blij met ons logo in LED. Het ziet er epic uit. Tijdens het bestellen ook fijne support. Ophangen van het LED logo was gemakkelijk dankzij de bijgevoegde schroeven, pluggen en de handleiding.
  23 december 2022
 • Jamahl
  Haarlem
  10
  Uitstekend en 'verlichtend'
  Ik kreeg mijn sign kado van lieve vrienden voor in mijn nieuwe huisje. En naast het persoonlijke tintje wat eraan zat en daardoor de tranen al in de ogen zaten was het openen van de doos volop genieten. Ook het ophangsysteem werkt gemakkelijk. Mijn sign hing zo aan de muur. Prachtig om te hebben, maar dus ook goed kado om te geven/ontvangen!
  10 oktober 2022
 • Lincay
  Rotterdam
  10
  Super!
  Mijn persoonlijke bestelling was supersnel geleverd. En ik geniet er nog steeds van. Kwaliteit is goed!
  7 oktober 2022
 • Daniëlle
  Haarlem
  10
  Super fijne lamp
  De bezorging was in een mooie doos met handige handleiding. Ik vind het erg fijn dat je de lamp kunt dimmen met een afstandbediening en ook daarmee aan en uit kunt zetten. De kwaliteit en afwerkingsniveau is erg goed! Ben er super blij mee.
  4 oktober 2022
 • Hanneke
  Didam
  10
  Fantastisch mooi resultaat!
  Zeer behulpzaam en vakkundig geholpen door Noalux. De Neon hangt met veel plezier op een mooie plek in huis. Correcte en tijdige verzending. We genieten iedere dag van de LED Neon sign.
  4 oktober 2022
 • Henk
  Overloon
  10
  Super
  Top product en hele fijne klanteservice
  4 oktober 2022
 • Yanne
  Hamont-Achel
  10
  TOP
  Ik heb lang gezocht naar neon letters voor in mijn schoonheidssalon, uiteindelijk bij jullie uitgekomen en na 2 jaar zijn de letters nog altijd perfect en krijg ik er nog wekelijks complimentjes over! Ik ben heel blij dat ik voor jullie gekozen heb!
  4 oktober 2022
 • Chantal Ova
  Vlissingen
  10
  Geweldig product
  De sign "Truste" hangt nog altijd in de slaapkamer te shinen! Ben er nog altijd heel blij mee.
  3 oktober 2022
 • Luc
  Weert
  10
  Perfecte service en keurig optijd geleverd
  Duidelijk en helder ontwerp ontvangen. Prettige service en een mooi eindresultaat!
  3 oktober 2022
 • Bo
  Gent
  6
  Te late levering
  Ik had een kadobon besteld en deze is maar een maand later toegekomen. Jullie boden me wel aan om in tussentijd een pdf kadobon te gebruik, wat een oké tussenweg was, maar niet hetgene waar ik op gehoopt had. Dit kan aan de post/het leveringsbedrijf gelegen hebben, is leg het probleem niet meteen bij jullie. Maar hierdoor was mijn algemene ervaring wel minder. Toen de kadobon eenmaal toekwam was deze wel leuk ingepakt!
  3 oktober 2022
 • Rachel
  IJsselstein
  9
  Fijne klantenservice!
  Nemen snel contact op na invullen antwoordformulier. Weten probleem op afstand in te schatten en op te lossen. Erg prettig in contact! En product is overigens ook prachtig!
  3 oktober 2022
 • William
  Landgraaf
  10
  GEWELDIG EFFECT
  In plaats van dure neon een geweldig alternatief. Mooi qua kleur en vorm geving. Wij hebben voor een vaste kleur gekozen en het is een welkome aanvulling in ons Oud Cafe voor bewoners van een Verzorgingshuis.
  3 oktober 2022
 • Robin
  Voorthuizen
  10
  GEWELDIG
  In één woord GELWEDIG. Ik ben zo blij met mijn sneaker design. Geweldige communicatie, super netjes verpakt en natuurlijk prachtige lamp!
  3 oktober 2022
 • Deyan
  Amsterdam
  10
  Top service en kwaliteit!
  Heel goede communicatie, vriendelijk en meedenkend. Noalux is de plek waar je moet zijn voor je led signs. Alles kan gemaakt worden hier.
  3 oktober 2022
 • Pieter
  Antwerpen
  8
  Prima communicatie, enthousiaste mensen
  Fijne communicatie gehad met deze mensen, goede dienstverlening, mooi product! Ik zou de dimmer wel als een up -selling product toevoegen, deze is zeker een meerwaarde voor de led neon lichten.
  3 oktober 2022
 • Ellen
  Lier
  8
  Ondanks de problemen heel tevreden want alles perfect opgelost
  Aanrader! En heel mooi resultaat in de zaak
  30 september 2022
 • Els
  Nieuw Vennep
  10
  Mooi product helemaal zoals ikzelf het wilde.
  Het product werd in een luxe verpakking geleverd met uitleg en toen de dimmer niet voldoende functioneerde na een aantal maanden, ontving ik meteen een vervangende.
  30 september 2022
 • Isabelle
  Delft
  10
  Super!
  Alles ging heel smooth en ben heel erg blij met het product!!
  30 september 2022
 • Isabelle willemstein
  Heerjansdam
  9
  hele fijne ervaring, helemaal geenproblemen ervaren.
  wij hebben zelf een lamp ontworpen via jullie tool op de website, dit werkte allemaal super goed en was erg duidelijk. het samenstellen ging erg makkelijk en heel het proces verliep verder ook super. Na het bestellen was het wachten op de levering, dit ging ook allemaal prima. Onze lamp is optijd aangekomen en was ook erg goed verpakt tegen eventuele beschadigen, waardoor die helemaal onbeschadigd en compleet binnen is gekomen. Wij hebben onze lamp nu iets langer dan en jaar en zijn er nogsteeds super blij mee, wij hebben er nooit problemen mee ervaren.
  30 september 2022
 • Suleman
  Belgie
  10
  Uitstekend produkt en kwaliteit
  Heel blij
  30 september 2022
 • Ralph
  Spijkenisse
  10
  Mooie led Neon met goede service
  Resultaat van de Neon is netjes. Mooi afgewerkt en oplevering in verpakkingsdozen is echt heel goed gedaan.
  29 september 2022
0