10 redenen waarom een LED neon sign jouw huis laat stralen

 In Blog

Na een tijdje zoeken heb je dan eindelijk jouw droomhuis gevonden. Je hebt er weken over gedaan om alles mooi te maken en naar eigen smaak in te richten. De muren zijn geverfd, meubels aangeschaft en met verlichting probeer je de juiste sfeer te creëren. En dat is nog best lastig! Hieronder geven we je tien redenen waarom een LED neon sign jou kan helpen met de finishing touch van jouw huis.

1. Energiezuinig

Lampen verbruiken energie en je wilt natuurlijk dat jouw lampen zo energiezuinig mogelijk zijn. Tegenwoordig is LED verlichting daarom ook niet meer weg te denken uit onze huizen. LED lampen kennen een hoge energie-efficiëntie, omdat er geen energie verloren gaat aan het verhitten van een gloeidraad zoals bijvoorbeeld bij halogeenlampen. Een LED neon sign is dus een verantwoorde keuze.

2. Lange levensduur

LED neon verlichting gaat 50 tot 60.000 lichturen mee! Dit is ongeveer 30 keer langer dan een halogeenlamp. Je kunt er dus heel veel jaren plezier aan beleven.

3. Milieuvriendelijke materialen

Naast de voordelen die het gebruik van een LED neon sign voor het milieu biedt, zijn deze ook van milieuvriendelijke materialen gemaakt. Dat betekent dat er aan het einde van zijn levensduur geen giftige troep in het milieu komt.

4. Sterk

Vergeleken met klassieke halogeenlampen en traditionele neonverlichting, zijn LED neon signs aanzienlijk sterker. Er is geen glas dat eenvoudig breekt en ze zijn ook niet gevuld met een gas, dat eruit zou kunnen lekken. Niet dat je er nou mee moet gaan gooien, maar ze kunnen wel tegen een stootje.

5. Geen hitte

Als een halogeenlamp een tijdje brandt voel je de omgeving van de lamp steeds warmer worden. Halogeen kan namelijk best heet worden en kan daardoor ook brandgevaarlijk zijn. Met LED neon signs hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze worden hoogstens een beetje warm, maar nooit heet. Wel zo veilig!

6. Brede kleurrange

Wat een absoluut uniek voordeel is van LED neon signs boven andere vormen van verlichting, is de mogelijkheid in kleuren. Bijna elke kleur is mogelijk. Je kunt daarmee precies de sfeer creëren die jij wilt.

7. Zichtbaarheid

Lampen worden tegenwoordig niet meer alleen gebruikt in de avond, maar ook overdag vervullen ze steeds vaker een taak. Donkere hoekjes in huis worden vaak aangekleed met een leuke lamp die je ook overdag wilt laten branden. De LED neon signs lenen zich hier prima voor, omdat ze onder alle omstandigheden goed zichtbaar zijn.

8. Dimbaar

Dat brengt ons gelijk bij punt 8: dimbaarheid. LED neon signs zijn namelijk dimbaar, dus jij kunt altijd zelf bepalen hoeveel licht je ze wilt laten geven. Overdag wellicht wat feller en in de avond kun je met wat zachter licht een romantische sfeer creëren.

9. Makkelijk te monteren

In principe worden de lampen kant en klaar geleverd, zodat het vinden van een leuk plekje in je huis eigenlijk nog het enige is dat jij hoeft te doen. Wil je hem ophangen aan de muur? Dan hoef je hier enkel wat schroeven voor in de muur te draaien. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon neerzetten op een tafeltje of kast. De lamp heeft natuurlijk wel stroom nodig.

10. Persoonlijk

Dit laatste punt is natuurlijk het meest doorslaggevende argument. Ja, je kunt in winkels lampen kopen die ook rekening met het milieu houden of die er leuk uitzien. Maar een unieke gepersonaliseerde lamp in een design dat op maat gemaakt is voor jou, is natuurlijk heel wat anders. Een lamp met een verhaal, custom design en een kleur die specifiek voor jou is ontworpen? Dát is wat jouw huis echt af maakt en dát is waarom je een LED neon sign in je huis wilt hebben.

Zelf aan de slag met jouw persoonlijke LED neon sign? Ontwerp jouw tekst in LED neon via onze Neon Text Builder of vraag jouw custom ontwerp aan via ons formulier en ontvang een digitale schets!

0